بچه های گل گفتمان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:41

موبايل، خطرناك مثل سيگار





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Fuenfergruppe

تحقيق‌و‌ توليد - عميد نمازيخواه:
سال 2004، 500 دانشمند آلماني نامه‌اي به صدر اعظم وقت آلمان، گرهارد شرودر نوشتند كه مضمون آن اين بود: چرا اجازه مي‌دهيد آنتن‌هاي BTS در نزديکي خانه شهروندان نصب شود، در حالي‌كه همه از مضرات آن آگاهي دارند؟

آنها نوشته‌ بودند: «آقاي شرودر چرا شما بچه و خانواده خود را در معرض امواج موبايل قرار نمي‌دهيد؟ نكند مي‌خواهيد بگوييد‌ نمي‌دانيد که اين امواج سرطان زا هستند؟»
واقعيت اين است كه درباره مضرات استفاده بيش از حد از تلفن همراه، بسيار نوشته شده است.
ولي هشدارها جدي گرفته نمي‌شوند و در رفتار عموم مردم تاثير چنداني نمي‌گذارند. مدتي قبل، در رسانه‌ها، نام يک ايراني به عنوان مخترع الياف ضد نفوذ امواج موبايل (Ewall)مطرح شد. نام او علي جاسب بود.
مردي که تقريباً تمامي رسانه‌هاي آلماني مانند راديو HR1 و HR3، روزنامه صبح برلين، تت زد، Best Best، راديو انرژي، تلويزيون بايرن و ... با او مصاحبه کرده بودند. مي‌خواستيم با او درباره اختراعش صحبت كنيم. خوشبختانه در ايران بود.
در اولين تماس با او فهميديم قضيه مي‌تواند مهم‌تر از اينها باشد. علي جاسب يك پژوهشگر حرفه‌اي در موضوع تشعشعات تلفن همراه بود و طبيعتا بخاطر اختراعش، کيفي که 9999/99 درصد از امواج مضر موبايل را مي‌گيرد، سال‌ها بود كه درباره مضرات اين امواج مطالعه مي‌كرد.
او بعد از آن ‌كه قضيه نامه 500 دانشمند به صدراعظم آلمان را تعريف كرد، گفت: «من ايران و ايراني را دوست دارم و براي کمک به هموطنانم به ايران آمدم تا آن‌ها را از مضرات موبايل آگاه کنم.»


  • اصلا چطور ايده ساخت پارچه ضد نفوذ امواج الکترومغناطيسي موبايل به ذهن شما رسيد؟

من هم مثل بقيه جوانان که علاقه‌مند به موبايل هستند، از ابتدايي‌ترين سيستم‌ها و گوشي‌هايي که به بازار آمد، شروع به استفاده از آن‌ها کردم. اگر خاطرتان باشد اولين گوشي‌هاي موبايل بسيار بزرگ بودند، خود گوشي 40 سانتي متر بود و آنتن‌هاي 20 سانتيمتري داشت.
بعد از مدتي متوجه شدم که هنگامي که با موبايل صحبت مي‌کنم، سر و يا چشم‌هايم درد مي‌گيرند. اين مسأله را با چند نفر از اساتيد و دوستان هم دانشگاهيم در ميان گذاشتم و شروع به تحقيقات وسيعي در باره امواج الکترومغناطيسي که در گستره (range) امواج موبايل هستند و زيان‌هاي آن‌ براي انسان کردم.
در تحقيقاتي که داشتم يکي از پروژه‌هاي ناسا توجهم را جلب كرد. ناسا تمامي ماهواره‌ها و يا ايستگاه‌هاي فضايي اش را براي جلوگيري از نفوذ امواج الکترومغناطيسي که در فضا هستند و ايجاد خرابي و اختلال در سيستم‌هاي کامپيوتري‌شان، با پوشش خاصي مي‌پوشاند که ترکيبي از نقره در آن ديده مي‌شود.
فرمول آن عايق را نمي‌شد به دست آورد و ناسا آن را در دسته اسناد محرمانه‌اش قرار داده بود. من به اين فکر افتادم که براي جلوگيري از نفوذ امواج الکترومغناطيس در انسان‌ها چه مي‌شود کرد. در واقع ايده ساخت چنين عايقي در آن زمان به فکر من رسيد و در نهايت اختراعم را در ماه مارس سال 2007 در آلمان به ثبت رساندم.


  • پوشش عايقي اختراع شما از چيست؟

من با استفاده از فناوري نانو، يک پوشش نانو سيلور (لايه ظريفي از نقره) را به الياف بافتني تزريق کرده‌ام که اين نوع پارچه از نفوذ امواج الکترومغناطيسي جلوگيري مي‌کند. به همين خاطر نامش را ايوال (e-wall) که به فارسي به معني ديوار الکترو مغناطيسي است، گذاشتم.


  • اين پوشش تا چه ميزان از امواج را جذب مي‌کند؟

شايد باورتان نشود. 9999/99 درصد از امواج را مي‌گيرد.


  • دقت رقم را چگونه به دست آورديد؟

من اختراعم را در آلمان ثبت کرده‌ام و آزمايشات کيفي آن توسط موسسه تحقيقات راداري و الکترومغناطيسي (وابسته به ارتش آلمان) انجام شده است که يکي از قوي‌ترين مراکز تحقيقات الکترومغناطيسي مجهز به دستگاه‌هاي بسيار دقيق است.
رقم 9999/99 نشان مي‌دهد که اين کيف از هر 10 هزار يونيتي که با آن برخورد مي‌کند تنها يک يونيت را عبور مي‌دهد.


  • شما معتقديد امواج موبايل براي انسان اين قدر مضر است كه بخاطرش اين همه سال وقت گذاشتيد؟

بله. بسيار زياد. اگر خطرناک نبود پس چرا در آلمان در جاهايي که آنتن‌هاي BTS نصب مي‌شود، قيمت خانه‌هايي که در معرض آن هستند تا 25 درصد کاهش مي‌يابد؟ در سال 2004، 500 دانشمند آلماني نامه‌اي را به نخست وزير وقت آلمان (گرهارد شرودر) بدين مضمون نوشتند که چرا شما اجازه مي‌دهيد که آنتن‌هاي BTS در نزديکي خانه شهروندان نصب شود.
آنها گفته بودند آقاي شرودر چرا شما بچه و خانواده خود را در معرض امواج موبايل قرار نمي‌دهيد؟ مگر شما نمي‌دانيد که اين امواج سرطان زا هستند؟


  • اين ثابت شده كه امواج موبايل سرطان زا هستند؟

بله. سرطان زا بودن اين امواج اثبات شده است. تحقيقات زيادي در اين‌باره صورت گرفته و البته گاهي هم تحقيقاتي شده كه به نتيجه خاصي نرسيده. اما هيچ تحقيقي نشده كه در مقابل تحقيقات ديگر بايستد و ثابت كند اين امواج سرطان‌زا نيستند.
نكته اين است كه منافع تجاري كه اين وسط وجود دارد باعث مي‌شود خيلي از اين تحقيقات ناديده گرفته شوند. درست مثل سيگار كه مدت‌ها طول كشيد تا همه فهميدند چه مضراتي دارد. تازه با اين كه فهميده‌اند، مي‌بينيد كه باز هم مي‌كشند. البته موبايل هم مثل سيگار علاوه بر سرطان زا بودن مشکلات عديده ديگري براي انسان دارد.


  • مثلاً؟

آن ‌قدر ضرر دارد که براي شرح تمامي آن‌ها بايد چند جلد کتاب نوشت. ولي اگر بخواهيم چند خطر مهم آن را معرفي کنيم؛ اول اينکه سلول‌هاي بدن انسان در گستره 10 تا 1000 هرتز با يکديگر ارتباط برقرار مي‌کنند، اکثر موبايل‌ها نيز در گستره 270 تا 1800 هرتز ارتباط برقرار مي‌کنند.
مي‌بينيد که گستره امواج الکترومغناطيسي موبايل با سيستم ارتباط بين سلولي انسان هم‌پوشاني دارد و اين مسأله باعث ايجاد اختلالات جبران‌ناپذيري به بدن مي‌شود، مانند ضعيف شدن سيستم دفاعي بدن.
همچنين ثابت شده كه اين امواج تأثير بدي در باروري مردان دارد. زيرا اسپرم‌ها را مي‌کشد و باعث کاهش قواي جنسي آقايان مي‌شود. مخصوصاً کساني که موبايل را به کمرشان مي‌بندند. من فکر کنم با وجود استفاده زياد آقايان از موبايل، در 50 سال آينده خيلي از آن‌ها نابارور شوند يا حداقل توانايي‌هاي جنسي‌شان کاهش يابد.


  • به نظر شما مهمترين مشکل موبايل براي انسان چيست؟

سرطان زاست. تحقيقات موجهي در اين مورد توسط دانشمندان صورت گرفته که اين مسأله را اثبات مي‌کند و در بسياري از روزنامه‌هاي آلمان نيز اين مسأله گفته شد.
علاوه بر آن احتمال ابتلا به بيماري‌هاي آلزايمر و پارکينسون را هم افزايش مي‌دهد. حتي در تحقيقات جديد نشان داده شده که اگر 2 دقيقه با موبايل‌تان صحبت کنيد، ساختار مولکولي بزاق دهان شما تغيير مي‌کند.


  • مي‌گوييد تأثير امواج موبايل در اين حد زياد است، ولي عجيب نيست كه مراجع رسمي و دولت‌ها خيلي به اين مسأله توجه نمي‌كنند؟

اين‌طور كه شما مي‌گوييد هم نيست كه اصلا توجه نكنند. گفتم كه هنوز همه نسبت به مسأله روشن نشده‌اند. ببينيد، هر 004/0 ثانيه اين امواج به بدن ما برخورد و از آن عبور مي‌کنند. حال شما اگر يک روز موبايل را با خود حمل کنيد حساب کنيد چند بار در معرض آن‌ها قرار مي‌گيريد؟ اينها تحقيقات مستند است.
پرفسور برن گروپر در آزمايشي نشان داد که اگر شخصي 2 دقيقه با موبايل صحبت کند، ساختار آنزيمي بزاق دهانش کلاً تغيير مي‌کند. علاوه بر اين، تأثيرات منفي بر روي خون و ادرار دارد.
پرفسور برن گروپر در مقاله خود نوشته ميدان‌هاي الکترومغناطيسي به ويژه آن‌هايي که در گستره فرکانس بدن هستند، باعث تغيير عملکرد جذب مواد معدني در بدن مي‌شوند و سرعت گسترش تومورها را افزايش مي‌دهند.


  • مدتي قبل صحبت از چنين تحقيقاتي در كشور سوئد بود كه در اخبار شنيديم. شما يادتان مي‌آيد؟

بله. در سوئد روي يک خرگوش آزمايش جالبي انجام دادند. يک خرگوش را کنار يک موبايل گذاشتند که آن موبايل همواره روشن بود. در اين مدت هم تغذيه کاملي به آن مي‌دادند.
پس از 2 ماه خون و سلول‌هاي خرگوش را براي آزمايش به آزمايشگاه بردند و نتيجه جالب توجهي را اعلام کردند؛ آن خرگوش با ادامه اين وضعيت بيشتر از يک سال زنده نمي‌ماند. حال بايد ببينيم اگر روي يک انسان چنين آزمايشي انجام دهند نتيجه چه مي‌شود! اگرچه فکر نکنم کسي داوطلب اين آزمايش پيدا شود.
نمونه نسبي آزمايش شده اين کار براي انسان را مي‌توانيد در افرادي ببينيد که شغلشان مرتبط با رادارهاي نظامي است. آن‌ها طول عمر بسيار کمي دارند و يا بسياري از آن‌ها در زمان سالخوردگي به بيماريهايي مبتلا مي‌شوند كه در جمعيت عادي كمتر ديده مي‌شود.


  • اين خطرات براي همه يکسان است يا در گروه‌هاي سني مختلف ميزان زيان‌هاي متفاوتي دارد؟

يکي از بدترين چيزها براي جنيني که در شکم مادر است، امواج الکترومغناطيسي موبايل است. بدن جنين هنوز بافت خوب و کاملي را به خود نگرفته و بسيار حساس است. امواج موبايل منجر به کاهش عکس‌العمل مولکولي در بدن جنين مي‌شود.
اين مسأله باعث ضعيف شدن سيستم‌هاي مختلف بدن مي‌شود که شايد هنگامي که فرزند به دنيا آمد در آن ديده نشود ولي پس از سال‌ها بيماري‌هاي مختلفي خود را نشان دهند. در کشورهاي سوئيس و اتريش به خانواده‌ها بسيار تأکيد شده که بچه‌هاي زير 16سال اصلاً با موبايل صحبت نکنند.


  • چرا؟

شما اگر يک سلول را در نظر بگيريد، ديواره‌اي آن را محاط کرده. سلول‌هاي مغز بچه‌ها هنوز شکل و ساختار محکمي به خود نگرفته‌اند. در واقع تکامل يافته نيستند و ديواره محکمي ندارند. به همين دليل ميزان بيشتري از تشعشعات را از خود عبور مي‌دهند که باعث اختلالات عصبي در آن‌ها مي‌شود و مسائلي مانند چشم درد و کم‌اشتهايي در آنها ديده مي‌شود.
در کل حدود 58 درصد امواج موبايل‌ها براي نونهالان و نوجوانان پرضررتر است. علاوه بر آن در برخي کشورهاي اروپايي استفاده از موبايل‌ها در فضاهايي که افراد زيادي تجمع کرده‌اند را صحيح نمي‌دانند، مانند اتوبوس. زيرا امواج موبايل تنها به شخص استفاده کننده آسيب نمي‌رساند بلکه نسبت به ميزان فرکانسش افراد را تحت الشعاع قرار مي‌دهد.


  • سئوال من اين است كه با اين همه مضرات چرا تاکنون اطلاع‌رساني خوبي در مورد زيان‌هاي موبايل‌ها نشده است؟

اين قضيه درست مثل جريان سيگار است. وقتي که کمپاني فيليپ موريس ميلياردها دلار درآمد از فروش سيگار داشت، اجازه نمي‌داد دانشمندان در اين مورد نظر بدهند. حتي اگر به خاطر داشته باشيد در سال 1960 ماجرايي براي يک پرفسور که روي سيگار تحقيق مي‌کرد رخ داد و او را کشتند.
الان هم فروش موبايل‌ها در دنيا از پردرآمدترين کارهاست و حتي بسياري از مراکز آن‌ها دولتي هستند و کسي دوست ندارد از ميزان سودش کاسته شود. پس با وجود آگاهي از مضرات آن، هيچ اطلاع‌رساني نمي‌کنند. آن‌ها ميلياردها دلار براي راه‌اندازي آنتن‌هاي BTS خرج کرده‌اند و مي‌خواهند سودش را ببرند.
اگر بخواهند سيستم‌هايشان را تغيير دهند بايد تريليون‌ها دلار هزينه کنند. پس راه پر سود براي آن‌ها عدم اطلاع مردم از زيان‌هاي موبايل است. يادم هست ما استادي داشتيم در دانشگاه که مي‌گفت نگران ازدياد جمعيت جهاني نباشيد، انسان‌ها خودشان آنقدر چيزهاي مضر مانند سيگار، موبايل و ... مي‌سازند که خود با دست خود مي‌ميرند.


  • گفته مي‌شود كه در ايران اگر در روي خانه‌اي آنتن‌هاي BTS را نسب کنند به آن‌ها ماهيانه پول مي‌دهند؟!

اين پول‌ها هيچ گاه جاي آن زيان‌ها را نمي‌گيرد و بايد تاكيد كنم خانه‌هابايد حداقل 50 تا 60 متر از BTS‌ها دور باشند تا امواج به آنها كمتر ضرر بزند.
مي‌دانيد كه بعد از تذکرات بسيار دانشمندان در دنيا در اين مورد، در سازمان ملل بخشي به نام ICNRIP تأسيس شد که کارش فقط تحقيقات و کنترل ميزان امواج الکترومغناطيسي مضر براي انسان و طبيعت است.


  • چرا کشورهاي اروپايي نسبت به موضوع حساس‌ترند؟

در کشورهاي اتريش، آلمان و سوييس تاکنون دانشمندان مقالات بسياري را ارئه داده‌اند و از دولت خواسته‌اند که به گونه‌اي قانون‌گذاري کند که کمترين ميزان زيان به افراد برسد.
چندي پيش از دولت‌هايشان خواستند که از نصب آنتن‌هاي BTS در نزديکي مهدکودک‌ها، بيمارستان‌ها و يا مکان‌هاي تفريحي که بيشتر کودکان در آن‌ها رفت و آمد دارند جلوگيري کنند. در نروژ هم آزمايش جالبي انجام شد که نشان داد استفاده از موبايل براي بچه‌ها باعث خستگي، کم خوابي و کم اشتهايي مي‌شود.


  • راستي يك سئوال رايج: موبايل تنها در زمان استفاده و صحبت کردن با آن ضرر دارد؟

خير. حمل کردنش هم ضرر دارد. حتي اگر 30سانتي متر هم از شما فاصله داشته باشد امواج الکترومغناطيس حدود 400 هزار Pw/M2 در هر لحظه با بدن اصابت مي‌کند.
وقتي که شما با موبايلتان حرکت مي‌کنيد، جاهايي که آنتن‌ها آنها را کمتر پوشش مي‌دهند، گوشي شما سعي بيشتري براي به دست آوردن آنتن مي‌کند، در واقع سيگنال‌هاي بيشتر و قوي‌تري از خود ساطع مي‌کند که اين موضوع بسيار خطرناک است.
حتي به افرادي که مشکل قلبي دارند سفارش مي‌شود که موبايل را دور از خود نگه دارند در صورتي که بعضي‌ها آن را در جيب بغلشان مي‌گذارند.
خانم‌هاي باردار بايد حداقل 2 متر از موبايل دورتر باشند. يکي از نکات جالب اين است که زماني که شما با موبايلتان عکس بفرستيد يا همانMMS،هزار برابر خطرش بيشتر است. اين موضوع را يک دانشگاه اتريشي اثبات کرده است.


  • يعني جاهايي که پوشش آنتن‌ها کمتر مي‌شود، امواج خطرناکتري از موبايل ساطع مي‌شود؟

بله. جاهايي که پوشش کم است امواج گوشي بيشتر مي‌شود و در مقابل جاهايي مانند نزديک آنتن‌هاي BTS هم که پوشش خوب است، امواج ساطع شده از طرف آنتن‌ها براي بدن بسيار خطرناک است.


  • در موقع صحبت کردن با موبايل چطور؟

از هر زمان ديگري براي بدن خطرناک‌تر است. فرض کنيد در اتوباني در حال رانندگي هستيد اين امواج همواره در حال کم و زياد شدن هستند که باعث افزايش ميزان برخورد امواج و شدت يافتن آن مي‌شود. زيرا در مسير اتوبان ميزان پوشش‌دهي آنتن موبايل يکسان نيست.


  • مدتي قبل، بي بي سي گزارشي از آزمايش يک تخم‌مرغ در کنار يک موبايل را منتشر کرده بود که آن تخم مرغ بعد از گذشت زماني سفت شده بود. اين هم به دليل اين امواج است؟

بله. اتفاقاً بعد از آن ما هم در آلمان اين کار را انجام داديم و به صحت موضوع پي برديم. همانطوري که در عکس‌هايي که با استفاده از دوربين‌هاي حساس حرارتي گرفته شده است، مي‌بينيد يک تخم مرغ را در مقابل يک موبايل روشن در حال صحبت کردن گذاشته‌اند و پس از گذشت يک ساعت تقريباً نيمي از آن سفت شده بود.
زيرا عملکرد امواج مايکرويو موبايل مانند امواج مايكروويو‌هاي خانگي است که هم اکنون در آشپزخانه‌ها وجود دارد. با مشاهده اين آزمايش به خوبي به عمق اين فاجعه پي‌مي‌بريد. ببينيد که اين امواج با تخم مرغ چه کرد، همين کار را با سلول‌هاي مغز ما مي‌کند. گزارش کامل اين آزمايش را مي‌توانيد در سايت www.ewall.eu ببينيد.


  • استفاده از هندزفري (hands free) نمي‌تواند درصد امواج را کاهش دهد؟

خير، زيرا هندزفري هم مانند يک آنتن عمل مي‌کند و تفاوت خاصي در ميزان اصابت امواج با بدن ندارد.


  • آيا در آلمان تاکنون ارگان‌هاي دولتي بوده‌اند که نسبت به اختراع شما عکس‌العمل خوبي نشان دهند؟

در آلمان آنقدر از اين اختراع استقبال شده که خود من هم باور نمي‌کردم. علاوه بر آلمان، از کشورهاي ژاپن، برزيل، سوئيس و اتريش هم پيشنهادات خوبي براي توليد داشتم ولي ايران را بيشتر از تمام دنيا دوست دارم و اين کار را در ايران ادامه خواهم داد.
حتي چند روز پيش آقاي يورگن تريتن وزير محيط زيست سابق آلمان و رئيس کنوني حزب سبز آلمان دعوت نامه‌اي براي من فرستاده تا در گردهمايي در ايالت باواريا آلمان شرکت کنم.





[img:1b44]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8604/Ali-Jaseb[100].jpg[/img:1b44]


اين مطلب آخرين بار توسط در 8/7/2007, 08:55 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:53

منبع خبر همشهری آنلاین
http://www.hamshahri.org/News/?id=26641


این هم خبری دیگر





موبايل سردرد مي‌دهد، اگر شما فكر كنيد!



تحقيقات - محققان مي‌گويند امواج الکترومغناطيسي تلفن همراه سر درد نمي‌دهد و باعث بالا رفتن فشار خون نمي‌شود، اما برخي افراد در اثر استفاده از تلفن همراه دچار اين علائم مي‌شوند.

به گفته محققان نروژي، اينها کساني هستند که خودشان انتظار دارند استفاده از تلفن همراه بتواند اين علائم را ايجاد کند.
به عبارتي سردرد ناشي از تلفن همراه، تنها يک توهم بيماري است و نه يک بيماري واقعي.
گرچه اين بيماران واقعاً سردرد مي‌گيرند، اما سردردشان به خاطر تلفن همراه نيست.
رويترز گزارش داده ‌است محققان مرکز علم و فن‌آوري «تراندهايم» در نروژ، اين نتيجه را با بررسي علائم افرادي به دست آوردند که خودشان نمي‌دانستند در معرض اين امواج قرار دارند يا نه.
اين مطالعه در آخرين شماره نشريه Cephalalgia چاپ شده است.


[img:04c9]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posa/8603/Mobile6-2talking[100].jpg[/img:04c9]
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:56

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Banner
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:57

/ – از وظایف و مسئولیت های سیاست است، که سلامتی شهروندان را حفظ و بهبود ببخشد پیشنهاد جهت دقت و احتیاط و جوانب اندیشی در فصل (مراقبت های اولیه Vorsorge ) یافت می شود. زمان جهت جوانب اندیشی (پیشگیری) از زمان عمل بیشتر است (پیشگیری بهتر از درمان است)
2/ – اما از وظایف تک تک انسانهاست ، که با رفتار خود فشار وارده بر خوئ و همتوعان خود را کاهش دهد.
3/ – تاثیر گذاری بر روی سلامتی و سرحال بودن همجواران
4/ – فرستنده امواج تلفن همراه پیوسته پالهای امواج موج کوتاه فرکانس بالا صادر می کند، حتی موقعی که کسی تلفن نمی کند.
5/ – عوارض سوء سلامتی ممکن
افزایش ریسک برای تومورهای مغزی خوش خیم و بد خیم
احساس گرما و کری در اطراف گوش
سر درد – صدای خش خش ممتد و طولانی در گوش
تنگی مویرگ های جریان خون در مغز و افزایش احتمالی خطر آلزایمر و پارکینسون (نوعی بیماری ناشی از ضعف سیستم عصبی) صورت می گیرد.

اسکن مغز در هنگام استفاده از موبایل :



امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Brainscan


6/ – بچه ها و نوجوانان زیر 16 سال نبایستی از تلفن همراه استفاده نمایند، بزرگسالان بایستی فقط برای مکالمات مهم و فوری از موبایل استفاده نمایند.
در داخل وسایل نقلیه (اتوبوی، قطار، اتومبیل، هواپیما، و غیره) از تلفن استفاده نشود – بلکه همچنین بدون آسیب تشعشعات برای اشخاصی که در اطراف ما هستند. در نزدیکی نوزادان، بچه ها و زنان باردار تلفن نزنید.
7/ – ظاهر شدن تصاویر ویدیویی از طریق UMTS توان فرستنده را تا 5 برابر افزایش داده و از این طریق استفاده کننده تحت تشعشعات بیشتری قرار می گیرد. برای دریافت نلفت همراه در زیر زمین تشعشعات 1000 برابر قوی تر لازم است.
8/ – تلفن های همراه در محیط های دارای تراکم تششعاتی 0001/0 میکروات در هر متر مربع (NW/m2 ) و کمتر نیز عمل می کنند.
9/ – قانون جهت محافظت از بچه ها و نوجوانان از تشعشعات الکترو مغناطیسی مشابه مقررات در سیگار کشیدن است.



امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Mozerat
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:58

ترس از سرطان – تلفن همراه شما تا این اندازه تشعشع دارد.

روزنامه ی Bildzeitung (01/02/2007)
همانطور که خواسته بودید – تلفن های همراه منجر به بروز تومرهای مغزی در مورد کاربران معمول (غالب) تلفن همراه می شود. این گمانه از نتایج یک مطالعه ی فنلاندی (بر روی 1521 بیمار) ناشی می گردد. دفتر فدرال در امور محافظت از تشعشع یک گردهم آیی ویژه در مورد این موضوع را ترتیب داد. تا چه حد تشعشع تلفن همراه شما قوی است؟



روزنامه Suddeutsche Zeitung ( 31/01/2007 )
تلفن های همراه می توانند باعث بروز سرطان شوند.

کاربرد طولانی مدت تلفن های همراه احتمال رشد تومرهای مغزی را افزایش می دهد. بررسی های جدید علمی نشان دهنده ی خطر فزاینده برای افرادی که از تلفن همراه برای حداقل 10 سال بطور منظم یا به شدت استفاده می کنند، می باشد.

جاسوس در جیب شما
روزنامه زمان – ( 28/12/2006 )
بسیاری دفعات من می شنوم که تلفن های همراه خاموش می توانند سیگنال بفرستند و بدین وسیله موقعیت یابی شوند. آیا این درست است؟ استفان یاگر از شهر هایدلبرگ

ردیابی یک تلفن همراه روشن ساده است – در واقع آن با نزدیک ترین دکل رادیویی در تماس است که از این طریق اپراطور شبکه همیشه دقیقاً می داند در کدام منطقه تحت پوشش دکل دستگاه در حال عمل کردن است: با دقت 00/5000 متر
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:59

تنها کیفیت تلفن همراه ساخته شده از الیاف بافتنی در سراسر دنیا است که تقریباً تا 9999/99 % در برابر تشعشعات الکترو مغناطیسی محافظب می کند.
اثر محافظتی مقاوم این بافتنی به تازگی ابداع شده ، توسط موسسات زیر مورد تایید قرار گرفته است.




امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Ueberewall01


  • دانشگاه نظامی مونیخ
  • موسسه کلاس اشتایلمان در بوخم آلمان
  • موسسه تحقیقاتی IMST


می توان آثار منفی تشعشعات الکترو مغناطیسی که در هنگام قرار گرفتن یک تلفن همراه در نزدیکی بدن شما ایجاد می شود و یا در هنگام صحبت کردن با آن تشدید می گردد را از طریق کبف ewall مینیمم کرد. خویستن را نه تنها در برابر نقص های برگشت ناپذیر سلولی و متابولیسمی (سوخت و سازی) بلکه همچنین در برابر سرطان محافظت کنید. خود و فرزندانتان را به وسیله ی روش های جلوگیری کننده محافظت کنید.
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 08:59

تاثیرات موبایل روی تخم مرغ :






امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest0

Illustration 1: Nokia 6030, Nokia 9300i


این عکسها در مدت 1 ساعت از تخم مرغی که به شکل بالا بین دو موبایل قرار داشته گرفته شده است.
به وضوح می توانید تاثیر امواج موبایل روی تخم مرغ را در این عکسها مشاهده نمائید:




امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest1

Time 0:00


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest2

Time 0:05


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest3

Time 0:10


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest4

Time 0:15


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest5

Time 0:20


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest6

Time 0:25


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest7

Time 0:30


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest8

Time 0:35


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest9

Time 0:40


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest10

Time 0:45


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest11

Time 0:50


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest12

Time 0:55


امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ 1x1

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Eiertest13

Time 1:00
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:00

در هنگام حمل یک تلفن همراه با قرار دادن تلفن همراه در جلوی کیف ewall در لباس، لباس فرم، کت و شلوار، شلوار، جیب ها با در کبف دستی خود، شما تشعشعات وارده به طرف بدن خود را به حداقل می رسانید، در حالی که دستگاه هنوز هم در دسترس است. با کیف ewall شما از قلب، توانمندی جنسی با حتی فرزند متولد نشده خود محافظت می کنید.
</SPAN>



امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Produkt_alle


در هنگام تلفن زدن
در هنگام حرف زدن با گوشی خود کیف ewall خود را در مقابل گوش خود قرار دهید. توسط جذب یک سویه ی تشعشع به سمت بدن شما، بازتاب های رادیو مغناطیسی و اثر آن بر روی سر شما به طور چشمگیری کاهش می یابند. کارایی گوشی شما در این حالت دچار مشکل نمی شود.





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Produkt_ornament


در سرکار با در هنگام استراحت در اوقات فراغت ، به سادگی تلفن همراه خود را در کیف ewall قرار داده و به طور کامل آن را عایق کنید و دیگر شما مورد مزاحمت قرار نخواهید گرفت. وارد کردن Pin-code از این لحظه یک مسئله تاریخی می شود.
کیف ewall از حساس ترین و قابل کارترین ضمائم گوشی همراه است! یک هدیه ی ایده آل است. شما ممکن است کیف ewall را از طریق فروشگاه های گزیده ی تلفن همراه یا مغازه ها همچنان که از طریق فروشگاه اینترنتی ما می توانید، تهیه کنید.

قابل توجه: برای در دسترس نبودن باید 100 منر از آنتن های GSM دور باشیم.
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:01

در هنگام حمل یک تلفن همراه با قرار دادن تلفن همراه در جلوی کیف ewall در لباس، لباس فرم، کت و شلوار، شلوار، جیب ها با در کبف دستی خود، شما تشعشعات وارده به طرف بدن خود را به حداقل می رسانید، در حالی که دستگاه هنوز هم در دسترس است. با کیف ewall شما از قلب، توانمندی جنسی با حتی فرزند متولد نشده خود محافظت می کنید.
</SPAN>



امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Anwendung03


در هنگام تلفن زدن

در هنگام حرف زدن با گوشی خود کیف ewall خود را در مقابل گوش خود قرار دهید. توسط جذب یک سویه ی تشعشع به سمت بدن شما، بازتاب های رادیو مغناطیسی و اثر آن بر روی سر شما به طور چشمگیری کاهش می یابند. کارایی گوشی شما در این حالت دچار مشکل نمی شود.





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Anwendung01


در سرکار با در هنگام استراحت در اوقات فراغت ، به سادگی تلفن همراه خود را در کیف ewall قرار داده و به طور کامل آن را عایق کنید و دیگر شما مورد مزاحمت قرار نخواهید گرفت. وارد کردن Pin-code از این لحظه یک مسئله تاریخی می شود.



امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Anwendung02


کیف ewall از حساس ترین و قابل کارترین ضمائم گوشی همراه است! یک هدیه ی ایده آل است. شما ممکن است کیف ewall را از طریق فروشگاه های گزیده ی تلفن همراه یا مغازه ها همچنان که از طریق فروشگاه اینترنتی ما می توانید، تهیه کنید.

قابل توجه: برای در دسترس نبودن باید 100 منر از آنتن های GSM دور باشیم.
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:01


  • الکترو اسموگ چیست؟
  • آیا الکترو اسموگ خطرناک است؟
  • اثر میدان های الکترو مغناطیسی بر روی بدن چیست؟
  • آزمایش اسپیدل ( Spiddle – برای تعیین آثار تشعشع بعد از استفاده در ارگانیسم های بدن) چیست؟
  • آیا تشعشع تلفن همراه بر روی حافظه اثر می گذارد؟
  • آیا بچه ها بیشتر در معرض خطر قرار دارند؟
  • آیا افراد بسیار لاغر بیشتر در برابر تشعشعات حساس هستند؟
  • شما چطور می توانید خودتان را در برابر تشعشع محافظت کنید؟
  • Ewall چیست؟
  • آیا ewall استفاده از تلفن همراه را برایم دشوار می سازد؟


الکترواسموگ چیست؟
الکنرو اسموگ از لحاظ فیزیکی یک لغت ساختگی غیر دقیق است. در واقع از لغات اسموگ (دود: Smoke ) و فاگ (مه:Fog ) درست شده است. لغت الکترواسموگ برای تشریح فاکتور آسیب زیست محیطی میدان های الکترونیکی (فرستنده های تلفن های همراه، خطوط پر فشار و غیره) ساخته شده است.

آیا الکترو اسموگ خطرناک است؟
دانشمندان نمی توانند منکر این موضوع شوند که تشعشع ساتر شده توسط تلفن های همراه اثر منفی بر روی سلامت دارد. بر اساس گفته های آقای رودیگر ماتز (Rudiger Matthes ) از دفتر ایالتی مربوط به امور حفاظت از تشعشع در آلمان، مفهوم (عدم ریسک) وجود ندارد. سازمان بهداشت جهانی (WHO ) اذعان می کند که فضاهای خالی مبهمی در مورد دانش میدان های الکترو مغناطیسی وجود دارد که بی شک احتیاج به پرکردن آنها داریم.

آثار میدان های الکترو مغناطیسی بر روی بدن چیست؟
آزمایش های انجام شده در آزمایشگاه ثابت می کنند که میدان های الکترو مغناطیسی تلفن های همراه عملکردهای تغذیه ای گوناگونی مانند جذب آب و مواد معدنی را تغییر می دهند.
به علاوه آنها رشد سلول های تومری را احتمالاً به این خاطر که هجوم مواد سرطان را به بدنه سلول آسان تر می شود، افزایش می دهند. از یک سو مدرک علمی مشخصی برای ضرر تشعشع فرکانس بالا موجود نیست. از سوی دیگر تکنولوژی رادیویی موبایل برای مدت زمان طولانی در حال کارکرد نبوده است. یک تحقیق قاطع تر در طول دوره ای زمانی طولانی تر امکان پذیر خواهد بود. پیشگیری یقیناً توصیه می شود.

آزمایش
آزمایش spiddle (اسپیدل) توسط پروفسور برند کروپلین (59) از موسسه ی مطالعات استاتیک و دینامیک در دانشگاه اشتوتگارت آلمان ارائه شده است. (بدن بایستی نرخ بالایی از امواج ساتر شده الکترومغناطیسی توسط موبایل را جذب کند.) ارگانیسم بدن ما سعی در مقاومت با این امواج را دارد. نتیجه اینکه: ترکیب متفاوتی از کریستال ها و مواد معدنی تشکیل می شود. می توان در زیر میکروسکوپ مشاهده کرد که بزاع در این حالت تغییر می کند و اینکه بعد از استفاده از تلفن همراه برای 2 دقیقه ، بزاع ساختاری کاملاً متفاوت با قبل از آن دارد. جدیدترین نتیجه گیری پروفسور کروپلین: شما می توانید بی نظمی (ناهنجاری) ایجاد شده در سیالات بدنی را تامین کنید.

آیا تشعشع تلفن همراه بر روی حافظه اثر می گذارد؟
پروفسور گرالد خونر (Gerald Huther ) (55 ساله)، محقق مغز از دانشگاه گوتینگن آلمان: (این آشکار نیست، اگر تشعشع به مغز آسیب برساند آنگاه باید بدانیم که حافظه ، ناحیه ی حساس جلویی مغز است.)

آیا کودکان بیشتر در معرض خطر قرار دارند؟
دکتر ادر: (پوسته جمجمه ی کودکان نازکتر است ، آنها چربی و ماهیچه کمتری دارند که تشعشع را کاهش دهد. والدین بایستی تنها در موارد ضروری به کودکان خود اجازه ی استفاده از تلفن موبایل را بدهند. بنابراین استفاده از تلفن های همراه کاهش می یابد.)
نوربرت هونیش از شرکت مهندسی تحلیل استرس های محیطی در ایالت johann تاکید می کند که بسیاری از کدکان دچار کم خوابی (بی خوابی) و عدم قدرت تمرکز هستند تقریباً اگر که از میدان تشعشع خارج شوند بهبود می یابند. حتی عملکرد آنها در مدرسه نیز بهبود می یابد.

آیا افراد لاغر واکنش شدیدتر در برابر تشعشعات نشان هستند؟
ئکتر ادر: افراد لاغر به این دلیل که انها بافت های چربی زیادی ندارند. با شدت بیشتری واکنش نشان می دهند. تشعشع وارد بر سر می تواند عمیق تر بر مغز این افراد نفوذ کند.

شما چطور باید خود را در برابر تشعشع حفظ کنید؟
حتی اگر شما از تلفن همراه اشتفاده نکنید، تشعشع الکترومغناطیسی وجود دارد. منابع تشعشع بایستی تا آنجا که امکان دارد کاهش یابد. تا حد امکان از شبکه های سیمی تلفن در جاهایی که امکان دارد استفاده کنید، موبایل های روشن را تا انجا که امکان دارد از بدن دور نگه دارید. بنابراین سر شما کمتر در معرض تشعشع قرار دارد. استفاده از پارچه ی محافظ بسیار موثر است. با ewall می توانید در حداقل تشعشع قرار بگیرید.

Ewall چیست؟
Ewall یک بافتنی جدید است با ویژگی های محافظتی عالی ارائه شده با استفاده از یک ewall و هدست شما می توانید تا حدی زیاد از آثار حرارتی موبایل (SAR ) جلوگیری کنید. منخصصین پیشرو همانند دانشمندان دانشگاه نیروهای نظامی آلمان تایید کردند که این پارچه ویژگی های بسیار محافظتی را برخوردار است.

آیا ewall استفاده از تلفن همراه را دشوار می کند؟
اگر که یک تلفن همراه به کلی توسط ewall محصور شده باشد اصلاً هیچ سیگنالی را دریافت نمی کند، این برای مثال در کنفرانس ها مورد نیاز است. با این حال، محافظت یک طرفه بین تلفن همراه و بدن هیچ اثری بر روی عملکرد صحیح تلفن همراه ندارد. بدن شما کمتر در معرض تشعشع قرار می گیرد.
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:04

خطر تلفن همراه براي مردان



ارتباطی - همشهري آنلاين:
مردانی که بیش از حد از تلفن همراه استفاده می کنندبا کاهش قدرت باروری مواجه مي شوند

به گزارش سايت نيوز مديكال پژوهش تازه‌اي در کلیولند آمریکا نشان می‌دهد بين اسپرم ضعيف و ميزان استفاده از موبايل رابطه وجود دارد و در واقع طبق يافته هاي اين پژوهش، مردانی که بیشتر از 4 ساعت در روز با تلفن همراه صحبت می‌کنند قدرت باروری کمتری دارند و ‌امواج تلفن همراه علت این عارضه است





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Cellphone100
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:06

موبایل از سنگ دستشویی هم كثيف‌تر است



سلامت - گروه علمي فرهنگي:
ميكروب‌هاي روی گوشی تلفن‌همراه از هر شیء مستعمل دیگری در این رده بیشتر است.

به گزارش GSM، تحقیقات جدید به عمل آمده و منتشر شده نشان می‌دهد که باکتری و میکروب‌های موجود در موبایل روی گوشی تلفن‌همراه از سنگ دستشویی هم بیشتر است و در حقیقت باکتری موجود روی گوشی تلفن‌همراه از هر شیء مستعمل دیگری در این رده بیشتر است.
نکته جالب‌تر اینکه به علت افزایش دمای تلفن‌های همراه در حین استفاده، این گوشی‌ها تبدیل به محیط‌های مناسبی برای کشت و رشد باکتری‌های خطرناک مي‌شوند، چون باکتری‌ها برای رشد محلی گرم و تاریک را می‌خواهند و تمامی این امکانات را گوشی که در جیب قرار گرفته است فراهم می‌کند!
این گزارش می‌افزاید، میزان این گونه باکتری‌ها حتی از دستگیره در، صفحه کلید و حتی کف کفش شما بیشتر خواهد بود.
دکتر جووان وران پروفسور میکروبیولوژی دانشگاه متروپولیتن منچستر بیان می‌کند که علاوه بر آنکه گوشی تلفن‌همراه مانند دیگر اشیا باکتری دارد به علت محل نگهداری، شرایط مناسب‌تری برای ورود و ازدیاد آنها فراهم می‌سازد و نکته مهم آن است که این وسیله با گوش و دهان ما، یعنی دو راه قوی ارتباطی بدن همواره در ارتباط است.





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Cellphone-toillette
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:08

کیف‌های زنانه‌ای که به جای موبایل زنگ می‌زنند!



دانستنی‌ها - گروه علمي فرهنگي:
گروهی از تولید کنندگان گوشی همراه اقدام به تولید کیف های زنانه با قابلیتی منحصر به فرد كرده اند.

به گزارش گروه خبری GSM این کیف های زنانه که به مناسبت سال نوی میلادی به بازار عرضه شده اند وقتی تلفن همراهی که در داخل کیف قرار دارد شروع به زنگ خوردن نماید (که احتمالاً کسی متوجه زنگ خوردن آن نخواهد شد) این کیف نیز خود با قدرتی بسیار بیشتر از خود گوشی شروع به لرزش (Vibration) می کند و چراغهای LED آن روشن و خاموش می‌شوند.
با وجود این کیف، بانوان دیگر نباید نگران از دست دادن تماسهای تلفن‌های خود باشند.
چرا که این کیف خود شروع به زنگ خوردن می کند! البته جدا از این کارایی منحصر به فرد، این کیف بسیار زیبا است و با وجود قسمت های مختلفی که درون خود دارد، از جمله کیف‌ها و لایه های مختلف، کمبودی از نظر کارایی در مقایسه با دیگر کیف های زنانه نخواهد داشت.





[img:ff05]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/85-10/cellphonr-purse[100].jpg[/img:ff05]












j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:11

مضرات دیگری هم برای موبایل وجود داره














فيلمسازي با موبايل



ارتباطی - همشهري آنلاين- سيد محمدتقي رسولي:
فيلمسازي و هنرپيشه شده يكي از آرزوهاي بسياري از جوانان است كه معمولاً به دليل محدوديت‌هاي موجود به تحقق نمي‌پيوندد.

به همين دليل بسياري از افراد در سنين بالا نيز منتظر فرصتي براي ورود به اين صنعت و معروف شدن هستند.
با پيشرفت تكنولوژي و ورود دوربين‌هاي ديجيتال در سايز كوچك و موبايلهاي مجهز به دوربين، اين صنعت شكل ديگري به خود گرفت و بسياري از افراد غير‌حرفه‌اي با استفاده از دوربين‌هاي موبايل خود اقدام به شكار لحظه‌ها و ساخت كليپ‌هاي كوچك و مستند كرده‌اند.
ساخت كليپ‌هاي غيرحرفه‌اي به حدي در بين مردم فراگير شده كه بسياري از آنها اقدام به تهيه موبايل‌هاي مجهزتر كرده تا بتوانند در صورت نياز از آن بهترين استفاده را بنمايند. چه بسا افرادي كه با ضبط يك صحنه خاص و فروش آن به شهرت و پول زيادي رسيده‌اند.
بديهي است پيشرفت تكنولوژي باعث خوشحالي تبهكاران و خلافكاران نيز خواهد شد، زيرا آنها نيز با ارتقاي دانش خود به روشهاي مدرن‌تري براي بزهكاري و كسب درآمد خود دست پيدا ميكنند.
بسياري از آنها با ضبط تصاوير از زندگي خصوصي افراد ، اقدام به كسب درآمدهاي نامشروع كرده و آرامش را از مردم ، علي‌الخصوص افراد مشهور سلب كرده‌اند.
در بسياري از كشورها نيز مرسوم شده دانش‌آموزان و نوجوانان با موبايلهاي خود اقدام به توليد فيلم‌هاي كوتاه و مستند مي‌كنند كه دردسرهاي زيادي را براي مسئولان مدرسه و والدين آنها ايجاد كرده است و بسياري مجبور شده‌اند استفاده از تلفن همراه را ممنوع اعلام كنند ولي به دليل كوچك بودن آن در بسياري از موارد نمي توان نظارت كامل اعمال كرد.
در كشور ما نيز وضعيت‌هاي مشابهي وجود داشته و با رشد تعداد موبايلها و ارزان شدن سيم كارت، بديهي است در آينده نزديك تعداد افرادي كه داراي تلفن همراه هستند بسيار افزايش خواهد يافت.
از ميان اين افراد گرايش جوانان و دانش‌آموزان به موبايل نيز بسيار زياد بوده و بسياري از آنها در اولين فرصت و به عنوان نشانه‌اي از رشد و بزرگ شدن از والدين خود ، درخواست تلفن همراه دارند. كما اينكه اكنون نيز بسياري از آنها در شهرهاي بزرگ اقدام به تهيه آن كرده‌اند.
وزارت آموزش و پرورش نيز چندي قبل و در راستاي مشكلات بوجود آمده اعلام كرد كه استفاده از موبايل تنها در زنگ تفريح مجاز ميباشد و بعيد نيست در آينده نزديك مجبور شود ورود تلفن همراه به مدارس را ممنوع اعلام كند.
دانشگاه‌ها نيز با وضعيت مشابهي مواجه بوده و بسياري از اساتيد با ورود موبايل به كلاس درس مخالف هستند زيرا هرگونه خطاي كوچك و بزرگ بوجود آمده از ديد اين دوربين‌هاي كوچك در امان نخواهد بود.
با توجه به مشكلات فوق پيدا كردن راهكاري براي اين معضل ضروري به نظر ميرسد. بسياري از كشورها در ابتدا اقدام به فرهنگ سازي از طريق رسانه‌ها كرده‌اند و حريم خصوصي افراد و لزوم حفظ آن را به همگان گوشزد كرده‌اند كه انجام اين گونه تبليغات در طولاني مي‌تواند بر بسياري از افراد تاثير لازم را بگذارد.
برخي از آنها در مرحله بعد دست به ابتكار جالبي زده‌اند و با راه‌اندازي جشنواره‌هاي خاص فيلمسازي با موبايل، افراد و مخصوصا گروه‌هاي سني خاص را تشويق به ساختن فيلم با موضوع‌هاي مختلف كرده‌اند.
در اين جشنواره‌ها با اختصاص جوايز نفيس ، جوانان و نوجوانان را ترغيب به استفاده صحيح از تكنولوژي و نتيجه گيري از آن كرده‌اند.
كشور ما نيز با توجه به رشد چشمگير تكنولوژي و جوان بودن آن، مسلماً در آينده نزديك با اين مشكل روبه‌رو خواهد شد، كما اينكه اكنون به صورت نادر اخباري از استفاده ناصحيح از دوربين‌هاي موبايل به گوش مي‌رسد.





[img:175b]http://www.hamshahri.org/images/upload/news/posc/8508/Mob-Mov[100].jpg[/img:175b]












j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 8/7/2007, 09:18

خطر رانندگي هنگام صحبت با تلفن همراه



آموزش - همشهري آنلاين: پژوهشگران آمريكايي مي‌گويند صحبت كردن با تلفن همراه حتي با گوشي به اندازه مست پشت فرمان نشستن خطرناك است.

به گزارش رويترز محققان دانشگاه يوتا با استفاده از يك وسيله شبيه‌ساز رانندگي ميزان دقت چهل نفر داوطلب را هنگام رانندگي با حواس جمع،رانندگي ضمن صحبت با تلفن همراه با يا بدون ابزارهاي "هندز- فري" و راننذگي هنگام مستي با ميزان 0.08 درصد الكل در خون – كه حد ميانگين قانوني آن در آمريكاست- مقايسه كردند.
بررسي حالات مختلف مثل ترمزكردن يا سرعت راندن ماشين نشان داد كه رانندگي ضمن صحبت با تلفن همراه – چه هنگام در دست داشتن آن و چه هنگام استفاده از گوشي - به همان اندازه رانندگي در حالت مستي باعث اختلال دقت و توجه راننده مي‌شود.
فرانك دروز استاديار روانشناسي دانشگاه يوتا و يكي از اين پژوهشگران مي‌گويد:" استفاده‌كنندگان از تلفن‌هاي همراه مانند كساني كه مشروبات الكلي مي‌نوشند باور ندارند كه اين كار باعث پرت شدن حواسشان مي‌شود"





امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Cellphone












j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف FREEDOM 8/10/2007, 14:53

فکر کنم اگه از handsfree bluetooth استفاده بشه امواج ضرری نداره
FREEDOM
FREEDOM
مهمان

انثى تعداد پستها : 3
Registration date : 2007-10-08

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟ Empty رد: امواج موبايل خطرناک يا بي خطر ؟

پست من طرف j.j 14/10/2007, 11:43

خب گوشي هرجا باشه به اون قسمت صدمه ميزنه
j.j
j.j
عضو برتر

ذكر تعداد پستها : 5585
Age : 48
موقعيت : تهران وست
Registration date : 2007-04-16

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد